La guanyadora del III Premi Internacional d’Aquarel·la i tècniques sobre paper. Temàtica esportiva ha estat Rosa Valbuna, de Bilbao, que rebrà el diploma del certamen i un premi en metàl·lic de 2500€.

El segon premi -1800 € - ha estat per a Daniel Fuster, de Barcelona, amb l'aquarel·la ‘Llestos...’, i el pòdium d'honor l’ha completat Guillermo Fournier, de Costa Rica, amb el quadre ‘El reto es conmigo’, que obtindrà la quantitat de 1200 €.

El jurat, format pel  –  Sr. Romà Arranz, professor de l’Escola Massana de Barcelona; el Sr. Vicenç Ballestar, membre de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya, la Sra. Raquel Medina, comissària d’exposicions i crítica d’art; i el Sr. Juli Pernas, director del Museu Olímpic i de l’Esport i la Fundació Barcelona Olímpica -, va escollir aquestes tres obres de les 22 que van arribar a la fase final del concurs, tot elogiant l’alt nivell d’aquesta tercera edició, que consolida el premi en el seu sector.

Les obres guanyadores, juntament amb les finalistes, estaran exposades a la sala de mostres temporals del 05/09/12 al 31/10/12 del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. De l’Estadi, 60).