Ubicació

Av. de l'Estadi, 60, Barcelona (davant l'Estadi Olímpic)

Com arribar-hi

Horaris

    D'octubre a març:
  • De dimarts a dissabte, de 10 a 18h
  • Diumenges i festius, de 10 a 14.30h.
    D'abril a setembre:
  • De dimarts a dissabte, de 10 a 20h
  • Diumenges i festius, de 10 a 14.30h.

El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch es troba a la muntanya de Montjuïc i permet viure una experiència única al voltant de l’olimpisme i de l’esport. La passió per l’esport de la ciutat va aconseguir el punt àlgid amb les Olimpíades de 1992.

Reprodueix vídeo

Aquest museu innovador ofereix al visitant una visió global de les diferents disciplines d’esport i modalitats de l’esport que existeixen actualment, utilitzant d’una manera destacada les noves tecnologies de representació interactiva i diverses instal·lacions multimèdia.

El museu i les seves exposicions permeten l’experimentació d’una forma mai abans vista. Gràcies als seus simuladors es pot córrer contra Usain Bolt, comprovar com nadava Michael Phelps, millorar l’aerodinàmica en pedalar amb bicicleta o comparar el pes real que poden arribar a aixecar els grans campions d’halterofília. Tota una experiència en l’esport.

Els visitants també poden veure una exposició permanent sobre les ciutats seu de les Olimpíades, des de Barcelona 1992 fins als actuals, i gaudir de les primeres Olimpíades que es van retransmetre per televisió. Pot, a més, realitzar activitats tan diverses com comparar les sabatilles de grans esportistes com Michael Jordan, Pau Gasol o Roberto Dueñas, descobrir la col·lecció Samaranch o gaudir de l’esport en directe, entre d’altres.

Serveis
  • Visites guiades, cafeteria, restaurant i botiga.
  • Accessible per a persones amb mobilitat reduïda