1a Jornada cardi-Esportiva a Barcelona al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

L'Associació Espanyola contra la Mort Sobtada, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, celebrarà la 1a Jornada Cardioesportiva. Maite Fandos, tinent d´Alcalde de Qualitat, Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Ivan Tibau, Secretari General de l´Esport , han estat els encarregats d’inaugurar aquestes jornades. 

L’objectiu d’aquest acte és transmetre la informació i les recomanacions necessàries per a totes aquelles persones vinculades a l’esport per tal que puguin conèixer de primera mà els avenços i les mesures necessàries en relació als problemes de cor per aconseguir una pràctica esportiva el més segura possible.

D’aquesta manera, la 1a Jornada Cardioesportiva ha comptat amb la participació del Dr. Josep Brugada (cardiòleg i Director Mèdic Hospital Clínic de Barcelona), Dra. Araceli Boraita (Cap del Servei de Cardiologia del Centre de Medicina de l’Esport del Consell Superior d’Esports), Dr. Fernando Gutiérrez (Director del Centre de Medicina de l’Esport del Consell Superior d’Esports), Dr. Josep A. Gutiérrez (Responsable Unitat Medicina de l’Esport Consell Català de l´Esport), D. Josep Maldonado (Senador a Catalunya per CIU i Portaveu d’Esports al Senat), Dr. Pere Lanau (Especialista Medicina de l’Educació Física i l’Esport, President del Comitè Mèdic de la FEEDF i Metge Adjunt SEM-HEMS), Dr. Rissech Payret (Consultor Sènior de Cardiologia Pediàtrica Hospital Sant Joan de Déu i Consultor de Cardiologia Pediàtrica Centre Mèdic Teknon), Llda. Marta Andreu (Psicòloga especialitzada en orientació i assessorament a famílies afectades) i Dra. Sonia Santillán (Responsable de la Unitat de Genètica Mèdica de Sistemas Genómicos).