34a edició de la Zurich Marató de Barcelona 2012

El Museu Olímpic i de l’Esport ha acollit la presentació de la Marató 2012, que ha anat a càrrec de Maite Fandos, tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, acompanyada de Juan Porcar, conseller delegat d’RPM Racing, empresa gestora de la Zurich Marató de Barcelona 2012.

Durant la presentació s’ha destacat la participació dels gairebé 20.000 inscrits. La Tinent d’Alcalde ha destacat que esdeveniments d’aquest tipus estableixen el perfil idoni de la ciutat de Barcelona, l’objectiu del qual és seguir sent una de les ciutats referents en l’esport mundial i que, a més, porta negoci i sinergies molt importants per a Barcelona. Així ho han corroborat Angelo Trotta, director de Màrqueting de Zurich, i Silvia Blanch, Directora General de Vilella Sports, representants d’empreses patrocinadores que aposten i s’involucren amb Barcelona i els seus esdeveniments esportius.

 La Marató 2012 implica un gran atractiu tant turístic com esportiu. Alfredo Bustillo, Director de l’Àrea de Serveis de Comunicació i Patrocini, ha destacat la importància de tenir nombres positius: més inscrits, més participació ciutadana, més suport i més notorietat. Aquest últim criteri l’ha corroborat l’atleta Txema Martínez, la relació del qual amb Barcelona sempre ha estat bona, i ha agraït a la ciutat el seu suport i afecte, un plus a l’hora de competir. Jaume Leiva, atleta local, ha destacat la importància que tindrà aquesta prova, ja que una bona marca suposaria obtenir la plaça olímpica amb què somnien tots els esportistes.

 La Zurich Marató de Barcelona 2012 és quelcom més que una carrera. És un esdeveniment de ciutat que se celebrarà aquest diumenge 25 de març, i que començarà a les 8:30h a l’Avinguda Maria Cristina. No te la pots perdre!