Dimecres 2 de maig comença el BCN Sports Film Festival 2018

Una vuitantena de pel·lícules, seleccionades entre les més de 400 produccions de més de 40 països inscrites a la propera, edició del BCN Sports Film, es podran veure en 18 sessions a les 10 seus del festival del 2 al 6 de maig amb entrada gratuïta.

El Museu Olímpic, seu principal del festival, acollirà les cerimònies de inauguració i cloenda i les següents sessions:

Saltant Barreres: dijous 3 de maig – 20.00 h

Atletisme, esquí o twirling, entre d’altres esports es donaran cita el dijous 3 de maig a les 20.00h al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, amb la sessió “Saltant Barreres”. Una selecció de curtmetratges on els seus protagonistes lluiten contra factors externs, prejudicis i fins i tot ells mateixos per fer realitat els seus somnis. Autèntiques històries de superació personal.

Roller Dreams: divendres 4 – 19.30 h

Amb l’objectiu de refugiar-se del bullici urbà, els joves de color assisteixen, en massa, a l’eclèctica comunitat oceànica per crear un nou fenomen: el ball sobre rodes. El documental Roller dreams, ajuda a descobrir el naixement del Roller Dance a Califòrnia a través de la Cultura Pop. El divendres 4 de maig a les 20.00h al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Mitja hora abans, a les 19.30h, davant del Museu, i haurà un espectacle de ball sobre rodes a càrrec de BCN Roller Dance i de la mà de Michelle Barrios.

And the winners are…: diumenge 4 – 10.00 h

Projecció de les pel·lícules guanyadores del BCN Sports Film 2018