“En acción” d’Alexander Giménez s‘adjudica l’SpotSport 2020

L’espot “En acción” produït pel Alexandre Giménez, natural de Venezuela, i establert a Catalunya, s’ha alçat guanyador del concurs SpotSport 2020.

El concurs, que aquest any arriba a la novena edició, està organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica en col·laboració amb el diari Sport, per a la promoció i suport a nous talents com el guanyador d’aquest any Alexander Giménez, freelance del món audiovisual que des del 2017 està desenvolupant el seu projecte NAMURVISIÓN, basat en l’experimentació amb diferents tècniques com el collage, l’animació gràfica, stop motion, entre d’altres.

El jurat de l’SpotSport, integrat per membres organitzadors del Festival, han valorat l’originalitat amb la qual l’espot conjuga l’esport i el cinema, els dos pilars del BCN Sports Film.

L’espot serà la imatge oficial de la campanya publicitària de la propera edició del BCN Sports Film 2020, que se celebrarà del 26 al 30 de octubre. Una edició que aquest any compta amb 7 seus —Museu Olímpic, Cinemes Girona, Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés – Portal de l’Àngel, Filmoteca de Catalunya, Casa Elizalde, Museu Colet i Cinemes Can Castellet a Sant Boi.

Felicitem elguanyador i agraïm a la resta de concursants la seva participació! Recordeu que del 26 al 30 de octubre podreu gaudir del BCN Sports Film 2020.