Informe Semanal, prepara un especial amb motiu del 20è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

Entre els protagonistes, que van ser entrevistats per un equip de TVE, destaquen el Sr. Josep Miquel Abad, que fou conseller delegat del comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 (COOB’92)

El Sr. Abad va a ser entrevistat per l’equip d’Informe Semanal a les instal·lacions del Museu Olimpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. El programa farà una retrospectiva del que va suposar l’esdeveniment esportiu més important que ha viscut aquest país, i on el Sr. Abad va a ser uns dels protagonistes de aquest esdeveniment.

El Sr Josep Miquel Abad va ser conseller delegat del comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 (COOB’92), a més d’ocupar càrrecs de rellevància en determinades entitats i empreses com ara l’Ajuntament de Barcelona, Vueling, Antena 3 TV o el grup Planeta. Actualment és director general del Grup El Corte Inglés a Catalunya. Si alguna cosa caracteritza el Sr. Abad és la seva vinculació i compromís amb l’esport, ja que l’ha traslladat com a concepte a totes aquelles empreses a què ha estat vinculat. És posseïdor de l’Ordre del Mèrit Olímpic lliurada per el Sr. Juan Antonio Samaranch sota el seu mandat com a president del Comitè Olímpic Internacional. El Sr. Abad actualment es membre del patronat de la Fundació Barcelona Olímpica.