Jornada “L’esport com a eina de salut”

La jornada “L’esport com a eina de salut. L’esport essencial per a la salut de les persones” del cicle de conferències “el valor de l’esport en el segle XXI” s’ha realitzat via streaming en les instal·lacions del Museu Olímpic i ha estat retransmesa a través del pàgina web i del canal YouTube de la Fundació Barcelona Olímpica on podeu tornar a gaudir de la jornada.

David Escudé, president de la Fundació Barcelona Olímpica i Regidor d’Esports, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a aquest nou cicle de conferències 2021 de “El valor de l’esport en el segle XXI” i ha destacat la importància d’aquestes jornades, on es posen sobre la taula temes d’actualitat amb professionals del sector i la interacció directa de la ciutadania a través del xat.

La jornada, coordinada pel periodista de TV3 Jordi Fandiño ha comptat amb la presència d’August Tarragó, President d’ADECAF (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness); la doctora Mariona Violán, metgessa especialista en medicina de l’esport i Gerard Esteva, dirigent de l’esport. En la fila 0 han estat Sandra Nogués, presidenta de la Secció de Psicologia de l’Esport del Col·legi de Psicologia de Catalunya i Anna Jordana, doctoranda en psicologia de l’esport i la salut.

Els ponents han dialogat sobre la importància de l’activitat física en la vida de les persones, essent un element de salut.

Una conferència molt interessant que pots tornar a veure AQUÍ

Inscriu-te en el butlletí de conferències i descobreix la pròxima

El cicle de conferències “El valor de l’Esport en el segle XXI” està organitzada per la Fundació Barcelona Olímpica en col·laboració amb l’Institut Barcelona Esports.