Les jornades Prevenció en l’Esport: Trails i Ultratrails va començar amb un minut de silenci en record del muntanyenc català Juanjo Garra

L'acte va ser presidit per Ivan Tibau, secretari General de l’Esport; Xavier Amador, director de relacions institucionals de l’àrea de Qualitat de vida, Igualtat i esport, Jordi Merino president de la FEEC; Pere Sust, president d’ACDE, Lluís Ferrer; representant de l'asseguradora Ferrer & Ojeda; Francesc Sanahuja i Montse Bellver, organitzadors de la jornada. El senador Josep Maldonado; el president de la UFEC, David Moner, juntament amb el director de la Fundació Barcelona Olímpica, Juli Pernas, també van voler formar part d'unes jornades que han creat una gran expectació.

Les trails i ultratralis estan de moda, així ho han demostrat unes jornades amb una afluència massiva de públic i una llarga llista d’espera. Des de l’organització s’agraeix l’assistència del públic, i tot aquell que fins a l’últim moment ha estat pendent de l’ordre de llista, preguem ens disculpin les molèsties ocasionades.