Presentació de l’European Championships Seven Series – Barcelona 2011

El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch va acollir la roda de premsa de les Sèries del Campionat de Rugbi 7 que es disputaran els dies 9 i 10 de juliol a l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

Rugbi olímpic en un torneig que comptarà amb la participació de les 12 millors seleccions nacionals europees, entre aquestes de Gal·les (actual campiona del món), Anglaterra, França, Itàlia i Espanya.

 Barcelona acull un dels quatre tornejos pertanyents al campionat europeu de rugbi 7, l’espectacular modalitat que serà olímpica en els JJOO de Rio de Janeiro.

El campionat reunirà les principals potències del rugbi continental: Gal·les (campiona del món), França, Anglaterra, Espanya, Holanda, Itàlia, Geòrgia, Moldàvia, Portugal, Romania, Rússia i Ucraïna. Dels resultats d’aquests quatre tornejos – Lió, Moscou, Barcelona i Bucarest – en sortirà la selecció campiona d’Europa de Rugbi 7.

L’esdeveniment compta amb la direcció esportiva de la Federació Catalana de Rugby, per delegació de la Federació Espanyola de Rugbi, així com amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona-IBE (Institut Barcelona Esports).