Presentació del llibre “Barcelona 1923: els campionats del món en pistes cobertes” de Pedro Hernández.

L’estand de l’Ajuntament de Barcelona en el Village Trofeu Conde de Godó, presidit per David Escudé, president de la Fundació Barcelona Olímpica i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyat per Jordi Cambra, president del Reial Club de Tennis Barcelona -1899 i Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, ha estat el lloc triat per Pedro Hernández per presentar el seu llibre: “Barcelona 1923: els campionats del món en pistes cobertes”.

“Barcelona 1923: els campionats del món en pistes cobertes”
És la crònica dels campionats del món de tennis en pista coberta que es van celebrar de l’1 a l’11 de desembre de 1923. Barcelona va organitzar els primers Campionats Mundials en qualsevol disciplina esportiva mai disputats a Espanya. Gràcies a una cooperació absoluta de les esferes polítiques, socials i esportives de la Ciutat Comtal, els Campionats del Món de Tennis en Pistes Cobertes, disputats en el Palau de la Indústria del Parc de la Ciutadella, van ser un rotund èxit.
“Barcelona 1923: els campionats del món en pistes cobertes”, forma part de la col·lecció “Aula d’Història” de la Fundació Barcelona Olímpica.

Pedro Hernández: Nascut a Barcelona en 1956. Actualment és el responsable de l’Arxiu Històric del Reial Club Tennis Barcelona-1899. Ha estat membre fundador de la International Tennis Writers Association i membre del Comitè de Premsa de la Federació Internacional de Tennis (ITF). En el camp professional destaquen els seus treballs com a especialista de tennis en TVE, Cadena SER i altres mitjans de comunicació. Cap de premsa del Trofeu Conde de Godó (1992-2012) i director de les revistes Tennis en Fons i Supertenis. Dins de la Real Federació Espanyola de Tennis va ser responsable del tennis professional de 2009 a 2016. En 2002 va rebre el premi Ron Bookman Award a l’excel·lència periodística.