Rosa Valbuena, de Bilbao, recull el guardó de la III edició del premi Internacional d’Aquarel·la i tècniques sobre paper.

Josep Lluis Vilaseca, ex secretari general de l'Esport i Raquel Medina, comissària d'exposicions i membre del jurat van ser els encarregats de lliurar els diplomes acreditatius als guanyador

La guanyadora del III Premi Internacional d’Aquarel·la i tècniques sobre paper. Temàtica esportiva ha estat Rosa Valbuena, de Bilbao, que rebrà el diploma del certamen i un premi en metàl·lic de 2500€.
El segon premi -1800 € – ha estat per a Daniel Fuster, de Barcelona, amb l’aquarel·la ‘Llestos…’, i el pòdium d’honor l’ha completat Guillermo Fournier, de Costa Rica, amb el quadre ‘El reto es conmigo’, que obtindrà la quantitat de 1200 €.
El jurat, format pel  –  Sr. Romà Arranz, professor de l’Escola Massana de Barcelona; el Sr. Vicenç Ballestar, membre de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya, la Sra. Raquel Medina, comissària d’exposicions i crítica d’art; i el Sr. Juli Pernas, director del Museu Olímpic i de l’Esport i la Fundació Barcelona Olímpica -, va escollir aquestes tres obres de les 22 que van arribar a la fase final del concurs, tot elogiant l’alt nivell d’aquesta tercera edició, que consolida el premi en el seu sector.
Les obres guanyadores, juntament amb les finalistes, estaran exposades a la sala de mostres temporals fins el  30/11/2012 del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. De l’Estadi, 60).