Xavier Trias, alcalde de Barcelona, ha presidit la presentació de la pel·lícula “II Juegos Mediterráneos. Barcelona, julio de 1955”, producció realitzada per Jose Arraut, sogre del Sr. Trias

Josep Manel Arraut, fill del director Josep Arraut de Ossó, i Maite Fandos, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, han estat els encarregats de presentar la pel·lícula.Montserrat Amat, vídua de Jose Arraut, acompanyada de tota la seva família, ha estat la convidada d'honor en la presentació de la pel·lícula “II Juegos Mediterráneos. Barcelona, julio de 1955”, realitzada pel seu marit

Josep Manel Arraut va estar acompanyat, entre altres familiars, de la seva germana Purificació Arraut i del seu cunyat Xavier Trias, alcalde de Barcelona, els quals van compartir projecció i emocions amb el llançador Salvador Bosch, el atleta Tomás Barris i el gimnasta Angel Luna, esportistes que van participar als Jocs del Mediterrani de 1955.

Josep Arraut, natural de Tortosa i farmacèutic de professió, era un gran aficionat al cinema i va ser el creador de la secció cinematogràfica del col·legi de Farmacèutics.

Després de la projecció Xavier Trias ha agraït als esportistes la seva presència en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, i ha destacat el reconeixement que l’any 1957 va obtenir la pel·lícula en ser guardonada amb el premi Ciutat de Barcelona de cinema.