3a jornada del BCN Sports Film Festival y ceremonia de clausura

En la programación del sábado 12 de mayo, a las 12:00h, es proyectará la última sesión del BCN Sports Film “Esports & Filmmakers” en el Auditorio principal del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch A las 19:00 se celebrará la cerimònia de clausura y entrega de premios de la 3º edición del BCN Sport Film Festival

12:00h Auditorio principal – «Esports & Filmmakers» 

“Speciale mundialido” de Arrigo Benedetti. Un documental de 26 minuts sobre el 13è Mundialido, un torneig de futbol per a immigrants, integrat per 24 equips de diferents nacionalitats. Mundialido no és només un gran esdeveniment esportiu de la ciutat de Roma, sinó també un moment important per a la comprensió mútua entre les diferents comunitats que conviuen a la ciutat.

 “MPH Mann” de Abelardo Rendo Rial. Documental sobre la carrera motociclista més antiga, apassionant i perillosa del món: el TT de l’Illa de Man. Seguim el pilot espanyol Antonio Maeso en la seva participació al TT 2010. Repassem la història d’aquesta carrera i intentem esbrinar per què cada any els pilots es juguen la vida en aquesta prova mítica.

19:00h Auditorio Principal – Ceremonia de Clausura y Entrega de Premios

Invitación Ceremonia: info@bcnsportsfilm.org