01maig-22 8:30 13:00

Caminada Barnatresc – Olimpíada Cultural (presencial)

Parc Joan Miró, al costat de l’estàtua “Dona i Ocell” Organitza: Barnatresc, IBE, FBO

Afegir al calendari

Versió Presencial: 1 de maig
Versió Virtual: del 2 al 15 de maig

FITXA TÈCNICA
Lloc de sortida i arribada: Parc Joan Miró, al costat de l’estàtua “Dona i Ocell” (Metro L3 Tarragona).
Hora de sortida: Sortida conjunta (no hi ha torns ni inscripcions) de les 8.30 a les 9.30h.
Control de pas: Estàtua del Cobi: de les 9.30 a les 12.00 h.
(El control de pas es tancarà quan hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.)
Hora límit d’arribada: 13:00 hores
(El punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.)
Distancia aproximada: 15,8 km.
Durada aproximada: 4:30 h.
Desnivells: de pujada: 155 m i 110 m de baixada.
Itinerari: Parc Joan Miró, c. Tarragona, pl. Espanya, av. Reina Cristina, pl. Cascades, Palau Nacional (MNAC), av. Estadi, Museu Olímpic, av. Miramar, c. Margarit, pg. de l’Exposició, c. Nou de la Rambla, pg. Montjuïc, pg. Josep Carner, pl. Drassanes, pl. Portal de la Pau, pg. de Colom, Pla de Palau, pl. Pau Vila, pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, pl. Brugada, c. Conreria, c. Andrea Dòria, pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic, parc del Port Olímpic, Cobi (control de pas), pl. Voluntaris Olímpics, parc de les Cascades, pg. de Circumval·lació, pg. Picasso, c. Ribera, pl. Comercial, c. Comerç, c. Princesa, c. Rec, pl. Sant Agustí Vell, c. Basses de Sant Pere, pl. Sant Pere, c. Sant Pere Més Alt, Via Laietana, c. Comtal, Portal de l’Àngel, pl. Catalunya, pg. de Gràcia, c. Provença, c. Comte d’Urgell, av. Roma, c. València, c. Tarragona i parc Joan Miró.
PARTICIPACIÓ: No hi ha torns, la sortida és conjunta per a tothom, però per poder participar és imprescindible estar en possessió del carnet Barnatresc
ATENCIÓ: EN AQUESTA CAMINADA TAMBÉ HI HAURÀ CONTROL DE PAS (SENSE AVITUALLAMENT).

OLIMPÍADA CULTURAL
Els jocs olímpics van ser un esdeveniment esportiu, però també una manifestació cultural que va enriquir la ciutat amb una pluralitat d’actes.
L’Olimpíada Cultural fou un programa d’actes de tipus cultural que complementava les activitats de foment i difusió del projecte olímpic a la ciutat de Barcelona durant l’olimpíada, és a dir, els quatre anys previs a la celebració dels Jocs de la XXV Olimpíada a Barcelona, l’any 1992.
Pel fet que aquest any celebrem el 30è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92 s’ha pensat que valia la pena dissenyar un itinerari que relligués una bona part dels llocs i dels monuments que van ser testimonis de l’Olimpíada Cultural.
Nota: No tots els espais seleccionats per a la caminada de BARNATRESC estan relacionats amb activitats pròpiament de l’Olimpíada Cultural.