La periodista i escriptora esportiva Núria Pastor dóna la seva col·lecció de golf al Centre d’Estudis Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

D’aquesta manera, el CEO Samaranch continua incrementant el seu fons documental convertint-se en un centre de referència del món esportiu.

Núria Pastor va començar la seva marxa com a periodista l’any 1974 treballant en el diari Diuen i posterior ment en el 4-2-4. A principis dels 80 va començar a treballar per a La Vanguardia fins al 2013. En la seva trajectòria com a periodista ha realitzat la cobertura de 99 Mayors i 15 Ryder Cup, ha col·laborat en diverses revistes (Golf, Fortuna Sport, Sol Golf, etc.), ràdios (Cadena Ser i Ràdio Marca) i televisió (Sant Cugat TV). Com a escriptora ha col·laborat en la realització de diversos Anuaris i en el llibre Història del Golf de St. Cugat.
Durant aquesta trajectòria com a periodista ha anat col·leccionant i arxivant els més de 500 volums sobre golf, que ha donat al CEO Samaranch, i que inclou: revistes, llibres, programes de tornejos i història de clubs.

Nuria Pastor, periodista