L’avanç de les tecnologies permet precisió i control en l’esport

La sessió de la tarda del Fòrum Olímpic ha estat una lloança a les noves tecnologies i a les grans possibilitats que concedeixen als esports.

Joan Porcar, conseller delegat del grup Alesport, va ser un dels creadors i propulsors de la Titan Desert en el desert. Les possibilitats de control i la qualitat que les noves tecnologies donen a aquest tipus de carreres és el que les fa possible i més accessibles al públic.

Per la seva banda Andor Serra, exdirector de la Barcelona World Race, ha destacat la visibilitat d’esports com la vela, que són difícils d’entendre i que gràcies a les tecnologies es fan més accessibles al públic en general.

Xavier Esteve, manager del Clúster INDESCAT, ha destacat la diversitat de les necessitats de les empreses del món de l’esport. Cada empresa és un món amb necessitats variades i les tecnologies permeten aquesta variables.

La taula rodona ha estat composta per Isidre Sistare, Duet Sport; Dídac Martínez, App de Picornell; Toti Mumbrú, Federació Catalana de Basquetbol i Albert Marcos, Top 30, els qui han posat en coneixement experiències pròpies d’entitats i esdeveniments esportius que fan servir les noves tecnologies.