Primer torneig de futbolí entre esportistes i periodistes esportius.

La Fundació Barcelona Olímpica va organitzar, gràcies a la col·laboració de Billars Córdoba, el primer torneig de futbolí entre esportistes i periodistes esportius.

El torneig, que es va realitzar en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, i la finalitat del qual és estrènyer relacions entre periodistes i esportistes, va comptar amb la participació de:

Josep Mª Farràs i Mireia Vicente – Esports de TV3 -, Toni Burón – RTVE -, Ramón Palomar i Angels Fabreguès – diari Sport -, Xavi Andreu – Gabinet de comunicació de RCD Espanyol -, Joan Manuel Surroca – Gabinet de Comunicació de la UFEC.

Per part dels esportistes van acudir: María Vasco – atletisme -, Maica Garcia -waterpolo-, Roc Oliva i Giorgina Oliva – hoquei herba -, Erika Villaécija i Alex Villaécija – natació -, Rosanna Simón i Javier Marró – taekwondo.

 Entre els participants també es trobaven Oscar Grau – director de la candidatura Barcelona Pirineu 2022 -, Joan Garrigòs – Membre COE -, Gabriel Esparza – representació de l’Oficina ARC -, Carmen Muñoz – Troupe Events. El delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, per motius d’agenda només va poder passar uns instants a saludar els participants.